Elektriciteitswerken 

Zendt ons een bericht

"*" indicates required fields

Alle elektriciteitswerken & (kleine) herstellingen

Voor alle elektriciteitswerken kan u rekenen op de professionele service van Vervolec. Wij garanderen steeds het beste advies op maat en professionele technische ondersteuning tijdens het uitvoeren van de werken.

We helpen u meteen verder! Elektriciteitswerken, dat kunt u héél breed opnemen: van volledige elektrische installaties tot verlichting, domotica, parlofonie, telefonie of voedingskabels, enzoverder.

Twijfel dus niet om Vervolec te contacteren voor een afspraak te maken of om meer informatie aan te vragen. Dit kan altijd via telefoon, e-mail of de contactpagina van deze website!

Ook professionele klanten helpt Vervolec graag met alle elektriciteitswerken. Vervolec kan u zeker verder helpen met diensten in verband met informatica, bedrading, bureautoepassingen, enzovoort.

24/24u depannage

We zorgen er altijd voor dat er altijd iemand permanent, dus 24/24u voor u klaarstaat als u problemen zou ondervinden.

Keuring en attest

Omdat dit voor bedrijven haast een noodzaak is, kunnen we u bovendien jaarlijks na een keuring een attest afleveren voor de verzekeringen. Hiermee krijgt u een verhoging in kapitaal zonder meer premies te moeten betalen en bent u in orde voor de brandverzekering.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om een prijsofferte aan te vragen. Op al onze afgeleverde en gekeurde elektriciteitswerken geven we u steeds een garantie van 10 jaar!