Domotica

Zendt ons een bericht

"*" indicates required fields

Domotica – plaatsen & herstellen van domotica

Domotica plaatsen en herstellen

Een slim huis via domotica: je moet er op voorhand goed over nadenken. Onmisbaar bij renovaties of nieuwbouw, maar zelfs daarna is het nooit te laat.

Bij Vervolec kan u terecht voor het plaatsen van domotica systemen en voor herstellingen aan uw huidig domotica systeem. Ja, ook als uw domotica niet door ons is geplaatst, komen we uw domotica herstellen.

Ook de integratie van uw parlofonie of videofonie in een kolfje naar de hand van Vervolec.

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan komen we graag langs om u advies te geven omtrent domotica en de mogelijkheden te bespreken zodoende we u op maat kunnen adviseren. Wij hebben reeds jaren ervaring met de plaatsing van domotica zodat u BIJ ons in goede handen bent.

Domotica voor nieuwbouw

Bij een nieuwbouw of renovatie heb je veel meer speelruimte om domotica te voorzien. Je hebt namelijk de luxe om alles klaar te leggen, zodat je uit veel meer mogelijkheden kan kiezen. De vraag is: wat moet je exact klaarleggen?

De sleutel tot een slim huis zit hem in het aantal netwerkkabels. Overal internetaansluitingen is handig, maar ook je schakelaars werken met dezelfde kabels. Leg naar elke schakelaar een aparte netwerkkabel om nog genoeg keuze te houden voor diverse slimme systemen. Neem vrijblijvend contact op en we adviseren u met veel plezier en vakkennis.

Domotica voor bestaande gebouwen

Velen denken dat domotica iets is dat je al vanaf het begin moet voorzien. Het klopt dat het de zaken vergemakkelijkt, maar je kan nu nog steeds je huis slimmer maken zonder dat je daar voorzieningen voor hebt getroffen. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden van het gebouw te bespreken.

Vervolec, uw specialist voor alle elektriciteitswerken! Wilt u meer info over onze diensten of wenst u een gratis offerte?