Industriële elektriciteit

Zendt ons een bericht

"*" indicates required fields

Uw partner bij industriële elektriciteit in Leuven en Brussel.

Wij zijn uw partner voor industriële elektrische installaties van ontwerp tot uitvoering.

Voor zowel volledig nieuwe installaties alsook dagelijks onderhoud kunnen wij instaan. Uiteraard houden we rekening met een aantal heel cruciale punten: rationeel energieverbruik, duurzame technieken, bedrijfszekerheid, …

Industrieel elektriciteit – Implementatie elektriciteit

Onder implementatie wordt verstaan dat in samenspraak met de klant een volledige installatie wordt afgeleverd dewelke voldoet aan de vooropgestelde bepalingen. De installaties van onze klanten zijn onder te verdelen in een aantal groepen waarin zich verlichting, voedingen alsook machines bevinden.

Relighting van o.a. winkelverlichting of gebouwverlichting

Ook voor de renovatie van uw bestaande verlichtingsinstallatie zogenaamd “Relighting” kan u bij ons terecht. Uw bestaande installatie wordt dan herontworpen en vervangen door een efficiëntere verlichting met een laag energieverbruik. Dit verhoogt trouwens de rendabiliteit van uw werknemers en verlaagt tevens uw energiefactuur.

Geklasseerde monumenten

Vervolec is gespecialiseerd in elektriciteitswerken in geklasseerde monumenten zoals kerken, industriegebouwen, huizen, enzovoort. We zorgen er altijd voor dat de monumenten in hun oorspronkelijke staat behouden blijven of teruggebracht worden zonder schade toe te brengen.

We bieden u constante kwaliteit voor alle elektriciteitswerken en respecteren altijd de esthetiek van elk monument

Vervolec, uw specialist voor alle elektriciteitswerken! Wilt u meer info over onze diensten of wenst u een gratis offerte?