Verlichting

Zendt ons een bericht

"*" indicates required fields

Verlichting – nieuwe installaties & herinrichting

Zowel voor particulieren als voor bedrijven

Elk verlichtingsproject is anders, graag komen wij ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden. Of het nu gaat voor de verlichting in uw woning of voor de tuinverlichting, in uw kantoor of uw winkel. Wij vinden steeds de meest gepaste oplossing.

Niet alleen kan u op ons rekenen voor de volledige installatie en werkzaamheden omtrent het plaatsen van uw verlichting, ook het aankoopmateriaal kan u desgewenst bij ons aanschaffen. Daarnaast zijn we tevens specialist in verlichtingsoplossingen voor winkels, kantoren en industrie.

Specialist in verlichting 

Gaat u bouwen of verbouwen? Onze specialist en zaakvoerder Marc Vervoort weet alles over verlichting, energieverbruik en hoeveel licht er nodig is voor een bepaald oppervlak.

Verleggen van lichtpunten 

Elke situatie is anders. Als u gaat bouwen, dan kunnen we in samenspraak beslissen waar we lichtpunten plaatsen. Vanzelfsprekend moet hier goed over nagedacht worden http://www.acnet-anaheim.net/. Maar als u uw huis gaat verbouwen of nieuwe verlichting wenst in uw kantoor of winkel, dan denken we uiteraard ook graag met met u.

De mogelijkheden zijn eindeloos en die bespreken we graag samen met u. Ook het verleggen van lichtpunten in een bestaand gebouw is een specialiteit van Vervolec.

Vervolec, uw specialist voor alle elektriciteitswerken! Wilt u meer info over onze diensten of wenst u een gratis offerte?

This entry was posted in . Bookmark the permalink.