Aanverwante bouwwerken

Zendt ons een bericht

"*" indicates required fields

Vervolec – aanverwante bouwwerken

Zonnepanelen, lichtpanelen & windmolens Omdat er een hele grote markt is voor zonnepanelen en alternatieve, besparende energiebronnen, kunt u vanaf nu ook op Vervolec rekenen voor de plaatsing van zonnepanelen, lichtpanelen en kleine windmolens. We hebben een team voor u klaarstaan om hiervoor offertes en berekeningen te maken, samen met de certificaten die u hierbij kunt verkrijgen.We werken vooral voor particulieren en bij geklasseerde monumenten!

Centrale stofzuigers

Een centraal stofzuigsysteem biedt u vele voordelen t.o.v. het traditioneel stofzuigen.PRINCIPE: Verschillende aansluitpunten in uw woning worden verbonden met een centrale motor. U heeft enkel nog een slang op maat nodig, die de motor bedient. Door het gebruik van onze anti-verstoppingsbocht komt u nooit voor verrassingen te staan.U zult versteld staan over de aanschafprijs. De meest gehoorde opmerking vooraf is “Ik dacht dat het duurder was.” en achteraf “Dit is de beste investering die ik ooit gedaan heb.”

Badkamerrenovatie

Heeft u een specialist nodig voor uw badkamerrenovatie? Wij geven uw oude badkamer een gedeeltelijke of volledige opknapbeurt. Zeg uw ouderwetse badkamer vaarwel en kies voor een nieuwe badkamer op maat van úw wensen en voorkeuren.De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt kiezen uit een catalogus met tientallen soorten tegels, kranen, lavabo’s, douches en toiletten.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie hierover of vraag nu nog uw prijsofferte aan. Dit kan altijd via telefoon, e-mail of de contactpagina van deze website.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.